top of page

WERKWIJZE SECUWEST

Bij SECUWEST Bedrijfsrecherche in Breda begrijpen we dat elke zaak uniek is. Daarom hanteren we een flexibele, klantgerichte aanpak om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Hieronder vindt u een overzicht van onze werkwijze, van het eerste contact tot de afronding van het onderzoek.

SECUWEST icon van logo

1. EERSTE CONSULTATIE

Tijdens het eerste consult bespreken we uw situatie in detail om een duidelijk beeld te krijgen van uw behoeften en doelen. Dit consult is strikt vertrouwelijk en dient als basis voor het opstellen van een onderzoeksplan.

2. ONDERZOEKSPLAN

Op basis van de eerste consultatie stellen we een gedetailleerd onderzoeksplan op. Dit plan bevat de te nemen stappen, de te gebruiken methoden en een tijdschema.

3. UITVOERING

Onze ervaren rechercheurs voeren het onderzoek uit volgens het opgestelde plan. We maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om betrouwbare en nauwkeurige resultaten te verkrijgen.

4. TUSSENTIJDSE RAPPORTAGE

Gedurende het onderzoek houden we u op de hoogte van de voortgang door middel van tussentijdse rapportages. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

5. EINDRAPPORT

Aan het einde van het onderzoek ontvangt u een uitgebreid eindrapport met alle bevindingen. Dit rapport kan worden gebruikt in juridische procedures en bevat aanbevelingen voor toekomstige preventieve maatregelen.

6. NAZORG

Na afronding van het onderzoek bieden we nazorg in de vorm van advies en aanbevelingen om herhaling van het probleem te voorkomen.

WAAROM KIEZEN VOOR SECUWEST?

  • Klantgerichte aanpak

  • Deskundige en ervaren rechercheur

  • Gebruik van geavanceerde technologieën

  • Strikte vertrouwelijkheid en discretie

  • Uitgebreide rapportage en nazorg

SECUWEST ICON logo
bottom of page