top of page

TRANSPORT CRIMINALITEIT ONDERZOEK

SECUWEST bedrijfsrecherche in Breda is gespecialiseerd in het onderzoeken van criminaliteit in de transportsector. Van diefstal van lading tot fraude en corruptie, wij bieden een breed scala aan onderzoeksdiensten om uw logistieke operaties veilig te houden.

Een witte vrachtwagen in een dock waar transportcriminaliteit zou kunnen plaatsvinden

Ladingdiefstal

Ladingdiefstal is een groeiend probleem in de transportsector. Onze experts gebruiken geavanceerde tracking- en monitoringtechnologieën om gestolen goederen op te sporen en de daders te identificeren.

Bedrijfsdiefstal

Interne diefstal kan ook een groot probleem zijn in de transportsector. Wij helpen u met het identificeren van zwakke punten in uw beveiliging en het opsporen van interne diefstal.

Verduistering

Verduistering van bedrijfsmiddelen kan ernstige financiële gevolgen hebben. Onze specialisten zijn getraind in het herkennen en onderzoeken van dergelijke activiteiten.

Bedrijfsfraude

Of het nu gaat om valse facturering of manipulatie van vrachtgegevens, bedrijfsfraude kan uw bedrijf ernstig schaden. Wij bieden grondige onderzoeken om dergelijke activiteiten aan het licht te brengen.

Verzekeringsfraude

Verzekeringsfraude, zoals het indienen van valse schadeclaims, kan leiden tot hogere verzekeringspremies voor uw bedrijf. Onze experts kunnen helpen met het verzamelen van bewijs om dergelijke fraude te bewijzen.

Bedrijfsspionage

In de transportsector kan bedrijfsspionage leiden tot het verlies van gevoelige informatie zoals klantgegevens en logistieke plannen. Wij bieden uitgebreide diensten om dergelijke risico's te minimaliseren.

Concurrentiebeding

Het schenden van een concurrentiebeding kan uw bedrijf blootstellen aan ernstige risico's. Onze experts kunnen helpen met het verzamelen van bewijs voor juridische stappen tegen overtreders.

WAAROM KIEZEN VOOR SECUWEST VOOR TRANSPORTCRIMINALITEIT ONDERZOEK?

  • Gespecialiseerde expertise in de logistieke sector

  • Geavanceerde tracking- en monitoringtechnologieën

  • Samenwerking met lokale en internationale autoriteiten

bottom of page