top of page

Wielmoeren van vrachtwagenwielen losgedraaid in Oberhausen

Transport Online

9 dec. 2022

De band van een vrachtwagen trekker raakte donderdag 8 december met volle kracht een lichtmast op de kruising Brammenring en Osterfelder Straße in het Duitse Oberhausen

OBERHAUSEN - De band van een vrachtwagen trekker raakte donderdag 8 december met volle kracht een lichtmast op de kruising Brammenring en Osterfelder Straße in het Duitse Oberhausen. De 35-jarige vrachtwagenchauffeur had de dag ervoor rond 15.00 uur, zijn trekker met oplegger geparkeerd op de hoek Knappenstrasse en Annemarie-Renger-Weg. Hij kon niet uitleggen waarom een ​​van de achterbanden donderdagochtend vroeg rond 04.44 uur op volle snelheid, losraakte. Het verkeerslicht raakte beschadigd door de impact. Gelukkig waren er op het moment van het incident geen voetgangers op de stoep.


Ook op woensdag 7 december kreeg de politie in Oberhausen melding van een vermoedelijke manipulatie van een vrachtwagen die geparkeerd stond in het gebied van de straat Brammenring, net achter de locatie van de plaatselijke golfbaan. Toen de 53-jarige vrachtwagenchauffeur daar rond 06.30 uur weg wilde rijden, hoorde hij een "vreemd geluid" en stopte direct met rijden. Diverse wielmoeren van diverse banden zaten los. Ingezette politieagenten controleerden vervolgens andere voertuigen op straat, maar vonden geen verdere manipulaties.

bottom of page