top of page

Bedrijfsrecherche en advies

Ladingdiefstal

Lading diefstallen komen met zeer grote regelmaat voor. Uit de jaarcijfers blijkt dat hier nauwelijks verandering in komt. SECUWEST zorgt voor gedegen onderzoek en adviseert in preventie. Wij zijn een ervaren partij in de transportsector. 

Bedrijfsspionage

 Uw producten, werkwijze en klanten zijn voor concurrenten van groot belang. Informatie is essentieel om een goede concurrentie positie te behouden. Hoe kunt u zich hier tegen wapenen? 

Bedrijfsdiefstal

SECUWEST is uw partner als u slachtoffer bent van diefstal binnen uw bedrijf. Of het nu gaat om diefstal gepleegd door buitenstaanders of uw personeel. Wij onderzoeken, rapporteren en achterhalen de waarheid.

Woonfraude

Ook voor woonfraude bent u bij SECUWEST aan het goede adres. Door goed onderzoek en dossiervorming waarbij ook gebruik kan worden gemaakt van heimelijke camera plaatsing kan woonfraude aan het licht worden gesteld.

Bedrijfsfraude

In onder andere de transport en logistieke sector zijn bedrijven actief die niet bestaan. Zo kunt u goederen meegeven aan fraudeurs die gebruik maken van valse identiteiten. De goederen zullen dan ook nooit op de plaats van bestemming aankomen.   

Concurrentiebeding

Wordt het concurrentiebeding wat is opgenomen in het ondertekende contract niet nageleefd dan kan SECUWEST met onderzoek eventueel ondersteund door beeld en of geluid hier objectief duidelijkheid in bieden.

Bovengenoemde onderzoeken zijn enkel als voorbeeld gesteld. Heeft u andere onderzoeksvragen                                               contacteer ons via onderstaand contactformulier.

bottom of page